El Women4Tech reivindica i explica el paper de la dona dins el 4YFN

Actualitat, Esdeveniments, Notícies

per Comunicació CTECNO / 27 febrer, 2019 / Sense comentaris

Women4Tech dins el congrés del 4YFN fa una mirada significativa a la igualtat i la diversitat de gènere dins la comunitat que impulsa la tecnologia global. Una iniciativa que posa en valor el paper de la dona en el sector de la tecnologia, on encara és poc visible malgrat totes les emprenedores i directives que cada cop treballen per explicar tot els avenços que es fan en matèria d’igualtat i com les empreses han d’apostar pel talent femení per crèixer i ser competitives.

Dins les activitats de Women4Tech s’inclouen diversos tallers interactius, discussions de panell i keynote, així com esdeveniments de networking, conferències per part de dones que expliquen els seus casos dins les seves empreses i start ups i taules rodones amb representants de Mastercard, AllWomen.tech, Hola Luz, Mujeres Tech, Spain Start Up, Cilantro, Husk Ventures, Zero to Infinity o Nasco Foundation.

En aquesta tercera edició del Women4Tech les propostes se centren en la diversitat i en el valor de transformació que aporta una forta cultura empresarial que potencia el talent de les dones i que aposta, per tant, per la millora de la vida de les comunitats a les quals serveixen les empreses.

En el marc de Women4tech hem pogut escoltar com per a tot l’ecosistema d’empreses tecnològiques les dones són molt importants i que perquè la igualtat sigui real, cal que els estereotips es canviïn des de l’escola, fent que la tecnologia sigui atractiva per a les nenes. A més s’ha remarcat la idea que les dones també han de creure en elles mateixes i saber que és possible fer el que es proposin i aconseguir el finançament necessari per als seus projectes d’emprenedoria. Algunes de les CEO de les start ups més importants d’avui dia han posat de manifest com els equips de treball que inclouen homes i dones per igual són més proactius i versàtils i com el gènere no té res a veure amb les capacitats de lideratge. Les ponències van anar encaminades a treballar perquè en el món empresarial i de l’emprenedoria es vagi més enllà de les quotes de gènere que es puguin determinar.

El Women4Tech es fa fins dijous 28 a la Fira de Montjuic i és l’esdeveniment clau per descobrir com el talent jove i femení impulsa la tecnologia des de les empreses més noves, a les que ja dominen el mercat més tecnològic. Una bona oportunitat per posar sobre la taula la importància d’incloure les dones quan es parla d’innovació i de les tecnologies de la informació i les telecomunicacions.