WORKSHOP “El valor de les dades obertes per la meva organització”

Notícies

per Comunicació CTECNO / 4 abril, 2017 / Sense comentaris

El proper 19 d’abril a les 18:15h, el CTecno juntament amb  Iniciatiativa Barcelona Open Data , us oferim un Workshop gratuït entorn “El valor de les dades obertes per la meva organització”.

En aquesta sessió dinàmica s’explicarà: Quin valor econòmic tenen les dades obertes? Com pot una empresa utilitzar les dades obertes per millorar la seva competitivitat? Puc crear productes basats en dades obertes? Les apps són el millor o únic producte basat en dades? Puc millorar els meus serveis i productes utilitzant les dades obertes?

Dades Workshop “El valor de les dades obertes per la meva organització”

 

INSCRIPCIONS GRATUÏTES

Ponent: Pau Agulló

Pau Agulló és el director general de Kernel Analytics, una consultora líder especialitzada en l’aplicació d’analítica avançada en la presa de decisions, utilitzant tant dades internes des les organitzacions com open data. Anteriorment ha tingut diverses posicions comercials, tècniques i gerencials en empreses especialitzades en diversos aspectes d’analytics i big data com a Accenture Analytics, Neo Metrics, AIS o Diamondcluster International.
Pau és llicençat en Economia per la UPF i màster en Economia per l’European University Institute (Florencia, Italia) i ha desenvolupat la seva carrera professional a Espanya, Estats Units, França i Portugal.

Dia: 19 d’abril

Hora: 18:15h – 19:45h

Lloc: Cibernàrium (C/Roc Boronat, 117)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.